Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Jouw T-rijbewijs behalen

Betalen per rijles Persoonlijke begeleiding Alle soorten rijopleidingen

Bij John Vesters Rijopleiding in Boekel, vlak bij Helmond, kom je langs om je T-rijbewijs snel en voordelig te behalen. Als je op een landbouw- of bosbouwtrekker rijdt, moet je in het bezit zijn van een T-rijbewijs. Daarnaast verzeker je je met je rijbewijs op de openbare weg én op privéterrein en rijd je ook in het buitenland op deze landbouwvoertuigen. Er zijn dus genoeg redenen om je T-rijbewijs snel te behalen.

 

Haal nu jouw tractorrijbewijs!

Snel en voordelig je T-rijbewijs behalen bij onze rijschool

Ontdek de persoonlijke begeleiding en snelle werkwijze van onze rijschool en haal je rijbewijs in no-time! Naast uitgebreide begeleiding profiteer je bij ons van lage prijzen. Je betaalt per rijles, zodat jouw ervaring en leersnelheid bepalen wanneer je klaar bent om je tractorexamen te doen. Zo zit je niet vast aan lespakketten en onnodige kosten. Je plant je lessen in van maandag tot en met zaterdag en volgt gedurende een blok van vier uur je tractorrijles. We geven enkel les bij daglicht. Door onze persoonlijke begeleiding heb je de besturing en verkeersregels zo onder de knie, zodat je na het behalen van je T-rijbewijs rijvaardig en geschikt bent om de weg met vertrouwen op te gaan.

Ontdek onze persoonlijke begeleiding en meld je aan

Wil je ook tegen een voordelige prijs jouw trekkerrijbewijs halen? Schrijf je dan direct in door ons aanmeldformulier in te vullen. Voor vragen of advies neem je vooraf contact met ons op. Je bereikt ons via 06 22123656 of door een e-mail te sturen naar info@johnvesters.nl.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven