Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Snel je trekkerrijbewijs halen bij John Vesters

Wil je goedkoop en snel je trekkerrijbewijs halen in Brabant, Limburg of Gelderland? Bij John Vesters Rijopleiding ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kun je naast het rijbewijs voor auto, motor en aanhangwagen namelijk ook prima terecht voor het behalen van je T-rijbewijs en dat tegen zeer aantrekkelijke kosten. Overal in Noord-Brabant staan we tot je dienst: van Cuijk tot Veghel en van Erp tot Uden maar ook in Gemert, Helmond, Nistelrode, Zeeland, Eindhoven, Schijndel of Oss bijvoorbeeld. Datzelfde geldt voor plaatsen in de de omliggende provincies zoals het Gelderse Nijmegen en Venray in Limburg. Bij ons sta jij als klant altijd centraal en bieden we je een tractoropleiding op maat.

Bel: 06 22123656

Wanneer moet je in het bezit zijn van een T-rijbewijs?

Als je op de openbare weg rijdt met een landbouw- of bosbouwtrekker (LBT) – of met een voertuig met een beperkte snelheid (MMBS) – moet je een T-rijbewijs hebben. Hiermee laat je zien dat je zowel rijgeschikt als rijvaardig bent om met deze motorvoertuigen veilig aan het verkeer deel te nemen. Maar daar blijft het niet bij. Als je niet in het bezit bent van een rijbewijs T, ben je niet meer verzekerd op de openbare weg en zelfs niet als je op je erf rijdt of op een afgesloten terrein. Houd er ook rekening mee dat T moet zijn bijgeschreven op je rijbewijs als je met je tractor rijdt in het buitenland.

Mocht je niet zeker weten of je een tractorrijbewijs nodig hebt voor jouw motorvoertuig: aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze goedkope tractoropleiding

Is het inderdaad zo dat je een rijbewijs voor je tractor nodig hebt, dan kun je bij ons snel je trekkerrijbewijs halen tegen een scherpe prijs. Allereerst leer je hoe je goed je voertuig moet beheersen. Daarna leren we je hoe je veilig en verantwoord deel kunt nemen aan het verkeer. Concreet betekent dit dat je rijlessen krijgt in blokken van 4 uur. We overleggen vooraf met jou op welke dag van de week – van maandag tot en met zaterdag – dit voor jou het beste uitkomt. Uiteraard vinden de rijlessen altijd bij daglicht plaats.

Het is afhankelijk van je ervaring en de snelheid waarmee je de vaardigheden leert hoeveel lessen je uiteindelijk nodig hebt. Daarom betaal je bij ons per rijles en niet voor een totaalpakket. Als je het erg spannend vindt om op een trekker te rijden dan helpen we je met extra persoonlijke begeleiding. Je krijgt les op een Slecoma New Holland T6.145 trekker met een VGM-kipper. Deze heeft een laadvermogen van 18 ton.

Praktijkexamen in Boekel

Ook snel en voordelig je trekkerrijbewijs halen? Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om praktijkexamen te doen en daarnaast moet je het theorie-examen hebben behaald. Je legt het praktijkexamen af op onze locatie in Boekel. Wil je meer weten over onze tractoropleiding? We horen graag van je.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven