Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Je trekkerrijbewijs halen in Brabant

Betalen per rijles Persoonlijke begeleiding Alle soorten rijopleidingen

Wil je goedkoop en snel je trekkerrijbewijs halen in Brabant, Limburg of Gelderland? Bij John Vesters Rijopleiding in Boekel, vlak bij Helmond, ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kun je naast het behalen van je rijbewijs voor auto, motor en aanhangwagen namelijk ook prima terecht voor het behalen van je T-rijbewijs, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Overal in Brabant en Limburg staan we tot je dienst, zodat jij jouw trekkerrijbewijs snel kunt halen: van Cuijk tot Veghel en van Erp tot Uden, maar ook in Gemert, Helmond, Nistelrode, Zeeland, Eindhoven, Schijndel of Oss. Datzelfde geldt voor plaatsen in de omliggende provincies zoals het Gelderse Nijmegen en Venray in Limburg. Bij ons sta jij als klant altijd centraal en bieden we je een tractoropleiding op maat.Haal nu jouw tractorrijbewijs!

De voordelen van je trekkerrijbewijs halen in Brabant of Limburg

Als je op de openbare weg rijdt met een landbouw- of bosbouwtrekker (LBT) – of met een voertuig met een beperkte snelheid (MMBS) – moet je een T-rijbewijs hebben. Door je trekkerrijbewijs te halen, laat je zien dat je zowel rijgeschikt als rijvaardig bent om met deze motorvoertuigen veilig aan het verkeer deel te nemen in je woonplaats in Brabant, Limburg of Gelderland, maar ook ver daarbuiten. Daar blijft het echter niet bij. Als je niet in het bezit bent van een T-rijbewijs, ben je niet meer verzekerd op de openbare weg en zelfs niet als je op je erf rijdt of op een afgesloten terrein. Houd er ook rekening mee dat het trekkerrijbewijs moet zijn bijgeschreven op je rijbewijs als je met je tractor rijdt in het buitenland. Als je niet zeker weet of je een tractorrijbewijs nodig hebt voor jouw motorvoertuig: aarzel dan niet om contact met onze rijschool op te nemen.

Onze goedkope tractoropleiding

Als je een rijbewijs voor je tractor nodig hebt en je woont in Brabant, Limburg, of Gelderland, dan kun je bij ons snel je trekkerrijbewijs halen tegen een scherpe prijs. Allereerst leer je hoe je goed je voertuig moet beheersen. Daarna leren we je hoe je veilig en verantwoord deelneemt aan het verkeer. Concreet betekent dit dat je rijlessen krijgt in blokken van vier uur. We overleggen vooraf met jou op welke dag van de week – van maandag tot en met zaterdag – dit het beste uitkomt. Uiteraard vinden de rijlessen altijd bij daglicht plaats.

Het is afhankelijk van je ervaring en de snelheid waarmee je de vaardigheden leert, hoeveel lessen je uiteindelijk nodig hebt voor het halen van je trekkerrijbewijs in Limburg, Gelderland of Brabant. Daarom betaal je bij ons per rijles en niet voor een totaalpakket. Als je het erg spannend vindt om op een trekker te rijden, helpen we je met extra persoonlijke begeleiding. Je krijgt les op een Slecoma New Holland T6.145 trekker met een VGM-kipper. Deze heeft een laadvermogen van 18 ton.

Volg je praktijkexamen in Boekel

Wil je ook snel en voordelig je trekkerrijbewijs halen en woon je in de omgeving van Brabant, Limburg of Gelderland? Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om praktijkexamen te doen en daarnaast moet je het theorie-examen hebben behaald. Je legt het praktijkexamen af op onze locatie in Boekel, vlak bij Helmond. Wil je meer weten over het halen van je trekkerrijbewijs bij onze tractoropleiding voor de omgeving van Brabant, Limburg en Gelderland? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 22123656. We zijn ook per e-mail te bereiken via info@johnvesters.nl. We horen graag van je.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven