Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Het rijbewijs voor de tractor

Betalen per rijles Persoonlijke begeleiding Alle soorten rijopleidingen

Bij John Vesters Rijopleiding in Boekel, gelegen naast Helmond, kun je het rijbewijs voor je tractor binnen no time halen. Bij onze rijschool krijg je alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om snel en voordelig je tractorexamen te halen. Je leert tijdens rijlessen op maat alle kennis en vaardigheden voor een optimale voertuigbeheersing om veilig aan het verkeer deel te nemen. Zo zit je binnen de kortste keren met vertrouwen op de weg. Maak kennis met onze rijschool en ontdek de mogelijkheden voor het behalen van je tractorrijbewijs!

 

Haal nu jouw tractorrijbewijs!

Het halen van het rijbewijs van de tractor als must voor jouw werkzaamheden

Het behalen van je tractorrijbewijs is verplicht om op de openbare weg met je landbouw- of bosbouwtrekker aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast ben je zonder het halen van je rijbewijs voor de tractor niet verzekerd, wat een goede reden is om een tractorexamen te doen. Voorheen was het behalen van een trekkercertficaat voldoende, maar inmiddels is het tractorrijbewijs een absolute must om verzekerd en veilig je werkzaamheden uit te voeren. Gelukkig profiteer je bij ons van een persoonlijk lespakket, waardoor je snel en tegen een scherpe prijs jouw tractorexamen kunt halen en je snel je felbegeerde rijbewijs voor de tractor in handen hebt.

Voordelig je tractorrijbewijs behalen

Bij onze rijschool volg je tractorrijlessen in blokken van vier uur die we in overleg met jou inplannen. Afhankelijk van jouw rijervaring en leertempo bepalen we het aantal lessen dat nodig is voor het behalen van jouw tractorrijbewijs. Je betaalt per les en zit dus niet vast aan een lespakket, waarbij je onnodig voor lessen betaalt. Als je het spannend vindt om te rijden of als je moeite hebt om het tractorexamen voor de theorie te halen, geven we je extra begeleiding en ondersteuning. Voor het halen van je rijbewijs voor de tractor schakel je daarom onze rijschool in. Zo zit je straks veilig én met vertrouwen achter het stuur.

Schrijf je in om te lessen met als doel je tractorexamen te halen

Wil je ook snel en voor een lage prijs jouw rijbewijs voor de tractor halen? Meld je dan aan bij onze rijschool en ontdek onze persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor het halen van je tractorexamen. Je schrijf je in aan de hand van ons aanmeldformulier. Heb je aanvullende vragen over het behalen van het tractorrijbewijs? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 06 22123656 of stuurt een e-mail naar info@johnvesters.nl.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven