Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Je trekkerrijbewijs halen met lessen in de praktijk

Betalen per rijles Persoonlijke begeleiding Alle soorten rijopleidingen

Wil je snel jouw trekkerrijbewijs halen met intensieve en persoonlijke lessen in de praktijk? Meld je dan aan bij onze rijschool in Boekel, vlak bij Helmond. Bij John Vesters Rijopleiding leren we je hoe je veilig en vertrouwd deelneemt aan het verkeer. Leer alles wat je moet weten om het theorie-examen te halen en krijg de voertuigbeheersing en rijvaardigheid snel onder de knie tijdens onze rijlessen. Door onze individuele focus helpen we je met jouw knelpunten in zowel theorie als praktijk en haal je snel jouw trekkerrijbewijs.Haal nu jouw tractorrijbewijs!

Haal in rap tempo je trekkerrijbewijs met onze lessen in theorie en praktijk

We geven onze lessen voor het tractorrijbewijs aan leerlingen uit Limburg, Brabant en Gelderland. Dit zijn zowel jongeren die voor hun werk het trekkerrijbewijs moeten behalen als oudere leerlingen die het trekkerrijbewijs ter aanvulling op hun autorijbewijs willen halen. Onze instructeurs weten dat individuele begeleiding essentieel is om het verloop van de lessen zo prettig mogelijk te maken. Daarom betaal je bij ons per les en volg je enkel de lessen die je nodig hebt voor het halen van jouw T-rijbewijs. Hierdoor zit je niet vast aan een onnodig lespakket. Voor het halen van je trekkerrijbewijs volg je lessen in blokken van vier uur, waarin wij je klaarstomen voor je examen in theorie en praktijk.

Meld je aan bij onze rijschool en ontdek onze persoonlijke begeleiding

Schrijf je in en ontdek onze scherpe tarieven. Voor vragen of advies over het nemen van rijlessen neem je contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 06 22123656 of per e-mail via info@johnvesters.nl.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven