Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Je trekkerrijbewijs halen naast het rijbewijs voor je auto

Betalen per rijles Persoonlijke begeleiding Alle soorten rijopleidingen

Bij John Vesters Rijopleiding volg je diverse rijopleidingen en haal je binnen rap tempo jouw trekkerrijbewijs bij het rijbewijs voor de auto. Je krijgt bij ons lessen op maat en geniet van intensieve, persoonlijke begeleiding, zodat je snel over de rijvaardigheden en voertuigbeheersing beschikt om veilig en met vertrouwen aan het verkeer deel te nemen.

 

Haal nu jouw tractorrijbewijs!

Haal snel en voordelig je trekkerrijbewijs bij ons ter aanvulling op het rijbewijs voor de auto

Tegenwoordig is het verplicht om voor het rijden op de tractor een trekkerrijbewijs te halen, ter aanvulling op het B-rijbewijs dat je krijgt bij het halen van het rijbewijs voor je auto. Bij onze rijschool in Boekel, naast Helmond, volg je daarom praktijklessen op maat voor de tractor, zodat je snel jouw rijbewijs behaalt. Je hoeft hiervoor geen lespakket te nemen, maar betaalt een vaste, lage prijs per les. Hierdoor betaal je precies voor de lessen die je nodig hebt om jouw trekkercertificaat en T-rijbewijs te halen. Je volgt lessen in blokken van vier uur en krijgt extra begeleiding waar nodig. Ben je bijvoorbeeld angstig of heb je moeite om de theorie onder de knie te krijgen? Dan nemen onze instructeurs extra tijd hiervoor, zodat je met vertrouwen achter het stuur zit.

Schrijf je in en start snel met je lessen

Heb je al het rijbewijs voor de auto en wil je ook snel en voordeling je trekkerrijbewijs halen bij onze rijschool? Schrijf je in of neem bij vragen of advies contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 06 22123656 of per e-mail via info@johnvesters.nl.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven