Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Tractor praktijkopleiding

Voor het volgen van tractorrijles schakel je John Vesters Rijopleiding Boekel in. Rijd je op een landbouw- of bosbouwtrekker (LBT) of een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) en begeef je je hiermee op de openbare weg, dan moet je namelijk in het bezit zijn van een T-rijbewijs. Door het halen van het T-rijbewijs laat je zien dat je rijvaardig en rijgeschikt bent en veilig aan het verkeer deelneemt. Zonder T-rijbewijs ben je niet meer verzekerd (ook niet op het erf of afgesloten terrein)! Als je met een tractor in het buitenland rijdt, moet T zijn bijgeschreven op het rijbewijs! Je hebt daarom reden genoeg om je rijbewijs te halen en rijlessen te volgen voor de tractor. Wil je weten of voor jouw motorvoertuig de T-rijbewijsverplichting geldt? Informeer dan bij onze specialisten.

Persoonlijke ondersteuning tijdens onze tractorrijles

De rijlessen van onze rijschool zijn uiteraard gericht op het aanleren van een goede voertuigbeheersing van de tractor, zodat je met vertrouwen je rijbewijs haalt. Daarnaast leren wij je tijdens de tractorrijles op een verantwoorde en veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Dit doen we als volgt:

Theorie-examen

De minimumleeftijd voor het theoretische examen voor je T-rijbewijs is 15,5 jaar. Tijdens je theorie-examen wordt de verkeerstheorie en de kennis over LBT’s en MMBS’en getoetst. Je moet eerst slagen voor het theorie-examen voordat een praktijkexamen kan worden afgelegd. We helpen jou met het behalen van jouw theorie-examen, zodat je snel door je rijlessen heen gaat en je rijbewijs voor de tractor haalt. Dit doen we als volgt:

Tarieven

Tractorrijles 60 minuten

€ 86,-*

Eerste praktijkexamen 

€ 277,35**

Her-praktijkexamen

€ 277,35**

Theorie-examen

€ 49,50

Individueel theorie-examen 

€ 108,-

Faalangstexamen (80 minuten)

€ 287,75**

 

* exclusief 21% BTW ** exclusief 1.25 uur begeleiding en huur tractor
Colland is het samenwerkingsverband tussen fondsen en regelingen in de agrarische en groene sector. Zij bieden diverse mogelijkheden aan voor subsidies voor tractorrijles. Kom je hiervoor in aanmerking? Dan dien je deze zelf aan te vragen of bij je werkgever in te dienen.

Meld je aan voor de rijlessen voor het rijbewijs voor de tractor

Wil jij ook rijlessen volgen voor de tractor bij ons, zodat je snel en voordelig je rijbewijs hebt? Meld je dan direct aan door ons aanmeldformulier in te vullen. We nemen dan spoedig contact met je op voor een passende opleiding. Wil je eerst nog extra informatie hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder! We zijn telefonisch te bereiken via 06 22123656 of per e-mail via info@johnvesters.nl.

Zo werkt een lestractor

 

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven