Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Actueel

Opgeven voor examen Tractor in Juli of Augustus

Geschreven op
Wij moeten deze week de planning doorgeven aan het CBR voor onze tractorexamens in Juli en Augustus. Dus wil je nog examen doen in Juli of Augustus, geef je dan zsm op via het aanmeldformulier op deze site. Het is ook verstandig om van te voren je theorie examen te halen. Lees meer »

Snel je T-rijbewijs halen !!!!!!!

Geschreven op
Snel je Tractorrijbewijs halen is nog steeds mogelijk, echter de wachttijden bij het CBR zijn helaas lang. Verstandig is dus dat je je tijdig aanmeld bij de opleider, dus ruim voordat je 16 jaar wordt. Ook is het verstandig om je theorie te halen vóór je zestiende, dit ma... Lees meer »

Per 1 november 2017 : indienen gezondheidsverklaring alleen door kandidaat zélf mogelijk

Geschreven op
Vanaf 1 november 2017 kan een opleider geen EIGEN VERKLARING meer indienen voor de kandidaat. Een kandidaat moet dan altijd zélf zijn gezondheidsverklaring indienen, het liefst ruim voor het reserveren van een rijexamen door zijn opleider. Lees meer »

Tegemoetkoming T-rijbewijs per 1 september

Geschreven op
Tegemoetkoming T-rijbewijs per 1 september Agrariërs, werkzaam in de sector dierhouderij, paddestoelen of open teelten kunnen vanaf 1 september een tegemoetkoming aanvragen in de kosten die gemaakt worden bij het behalen van het T-rijbewijs. Lees meer »

Voor 1 Juli 2016 trekkercertificaat omzetten naar T-rijbewijs!!!!!!!!!!!

Geschreven op
Iedereen die voor 1 juli 2015 geen rijbewijs B (personenwagen) had, maar wel zijn trekkercertificaat heeft gehaald, moet dit voor 1 Juli 2016 om laten zetten naar een T-rijbewijs. Dit kun je doen door met je trekkercertificaat naar het gemeentehuis te gaan. Lees meer »

Nieuwe website online

Geschreven op
Welkom op onze compleet vernieuwde website! We hebben de afgelopen periode hard hard gewerkt aan een nieuwe, frisse en moderne website waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn. Het is vanaf nu mogelijk om veel zaken meteen online via onze website te regelen. Lees meer »

Bestel je theorie producten online

Geschreven op
Theorie producten nodig? We hebben het heel makkelijk gemaakt voor je want vanaf nu bestel je alles heel gemakkelijk online! Ook benieuwd neem dan gerust een kijkje in onze webshop. Maak in de webshop kennis gratis kennis met onze veelgeprezen online opleiding Speedtheori... Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven