Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Praktijkles tractor T-rijbewijs Erp

Wil jij je trekkerrijbewijs halen in de buurt van Erp?

Dan ben je bij John Vesters Rijopleiding aan het juiste adres. Wij geven praktijklessen voor de tractor in Boekel, zodat jij in de omgeving van Erp veilig en verantwoord aan het verkeer kunt deelnemen.

Meer over de praktijk opleiding >>

Waarom een T-rijbewijs?

Om op de openbare weg met een landbouw- of bosbouwtrekker (LBT) of motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) te mogen rijden, heb je een T-rijbewijs nodig. Dit rijbewijs is verplicht vanaf 16 jaar. Zonder T-rijbewijs ben je niet meer verzekerd en mag je niet in het buitenland met een tractor rijden.

Onze praktijklessen

Onze praktijklessen zijn gericht op het aanleren van een goede voertuigbeheersing van de tractor. Je krijgt les in een New Holland T6.155 tractor van Slecoma, met een VGM-kipper met een laadvermogen van 18 ton.

We plannen de lessen in van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur en starten in de buurt van Erp. Zaterdagen worden gebruikt voor de extra rijlessen.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, is afhankelijk van je ervaring en het tempo waarmee je de vaardigheden onder de knie krijgt. Je betaalt per les, niet voor een totaalpakket.

Extra persoonlijke begeleiding

We bieden extra persoonlijke begeleiding aan als je het spannend vindt om in een tractor te rijden of als je moeite hebt om de aandacht erbij te houden. We helpen je om ontspannen te rijden, zodat je binnen no-time je rijbewijs voor de tractor in handen hebt!

Praktijkexamen

Wij vragen het praktijkexamen voor je aan. Om praktijkexamen te mogen doen, moet je 16 jaar zijn en het theorie-examen hebben behaald. Ook moet de gezondheidsverklaring ingediend zijn. Je praktijkexamen wordt afgenomen op onze locatie in de buurt van Erp.

Proefles aanvragen >>

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of schrijf in voor een proefles.

Neem contact op >>

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven