Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

John Vesters: voordelige rijopleidingen op maat

In Brabant op zoek naar voordelige rijopleidingen die op maat voor je worden samengesteld? Bij John Vesters uit Boekel ben je hiervoor aan het juiste adres. Naast Noord-Brabant staan we ook tot je dienst in delen van Limburg en Gelderland voor een goedkope rijopleiding voor het behalen van je rijbewijs. Ongeacht, of je nu je autorijbewijs wilt halen, het rijbewijs voor de motor, de aanhanger of zelfs de tractor: wij bieden je gegarandeerd een rijopleiding tegen de scherpste tarieven. Wat wil je nog meer?

Bel: 06 22123656

De verkeersregels als basis

Bij al onze voordelige rijopleidingen voor het halen van een rijbewijs geldt altijd dezelfde basis; eerst de kennis van de verkeersregels opdoen. Alleen door deze kennis kun je immers verantwoord en veilig deelnemen aan het verkeer. Daarbij komt dat kennis van de verkeersregels je helpt om zelfverzekerder de weg op te gaan. Dit is dan ook de reden waarom John Vesters er de voorkeur aan geeft dat je eerst je theorie-examen haalt voordat je met praktijklessen begint.

Om je hierbij optimaal van dienst te zijn, bieden we je voordelige totaalpakketten voor zowel je auto- en motorrijbewijs als je aanhanger- en tractorrijbewijs. Al deze lespakketten bevatten een uitgebreid deel over theoretische kennis en het behalen van het theorie-examen. Het theorie-examen is van toepassing op het auto-, motor- en tractorrijbewijs.

Kosten voor rijopleidingen op maat

John Vesters stelt jou als klant altijd centraal. Dit betekent dat we niet alleen op maat gemaakte rijopleidingen bieden, maar ook aan een voordelig kostenplaatje hebben gedacht. Zo kun je al voor € 1800,- bij ons terecht voor een compleet autorijexamen-pakket. In dit pakket zitten 30 lesuren, een tussentijdse toets én het praktijkexamen. Het aantal lesuren kun je uiteraard zoveel uitbreiden of beperken zoals je wilt. Wil je graag extra persoonlijke begeleiding? Ook daarvoor staan we tot je dienst. We bieden individuele theorie-examens van € 100,- en faalangstexamens van 80 minuten voor € 255,-.

Wil je ook in Nijmegen, Helmond, Gemert, Cuijk, Erp, Uden, Zeeland, Oss, Veghel of Nistelrode bijvoorbeeld een rijopleiding op maat? Voordelige rijopleidingen met extra aandacht voor het leren van de verkeersregels? Kies dan ook voor John Vesters. Je kunt je aanmelden via ons online formulier. Heb je een vraag of wil je graag eerst meer informatie? Bel ons dan op 06 – 2212 3656 (John) of 06 – 5125 6276 (Jeri). Uiteraard kun je ook een mail sturen naar info@johnvesters.nl. We horen graag waarmee we jou van dienst mogen zijn.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven