Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Zeer voordelige rijlessen in de regio Boekel: John Vesters Rijopleiding

Ben je op zoek naar voordelige rijlessen in Boekel en omgeving voor het behalen van je rijbewijs? Bij John Vesters Rijopleiding ben je dan helemaal aan het juiste adres. Naast autorijlessen kun je bij ons ook terecht voor motorrijlessen en aanhangerrijlessen. Zelfs voor de beste tractor rijles die niet alleen goedkoop is maar ook op maat voor je wordt samengesteld staan we voor je klaar. Daarom zijn we in heel Brabant en gedeeltelijk in Limburg en Gelderland actief. Dus of je nu uit Oss, Cuijk, Nistelrode, Veghel, Gemert, Erp, Uden, Zeeland, Helmond in Noord-Brabant komt of uit het Gelderse Nijmegen: je rijlessen volg je bij John Vesters.

Bel: 06 22123656

Rijlessen op maat en voor elk motorvoertuig

We bieden je voor elk motorvoertuig rijlessen op maat. Ongeacht of het nu gaat om het rijbewijs voor de auto, de motor, de aanhanger of de tractor. Voordat je echter met de rijlessen begint, kun je ook bij ons terecht voor het behalen van je theoretische examen. Bij John Vesters willen we iedereen graag zo optimaal mogelijk begeleiden in de kennis van de verkeersregels om er zo voor te zorgen dat er verantwoord en veilig aan het verkeer wordt deelgenomen. En door te beginnen met de theorie, zul je merken dat je met veel meer zelfvertrouwen de openbare weg op gaat tijdens je rijles.

Onze voordelige rijlessen in de regio Boekel kun je afzonderlijk kiezen of als onderdeel van een totaalpakket. Zo volg je al een autorijles bij ons voor maar € 46,- per uur. Voor een enkele motorrijles van 60 minuten is dit € 50,- en datzelfde geldt voor een aanhangerrijles. Deze rijlessen bereiden je optimaal voor op het rijexamen, maar kun je uiteraard ook volgen ter opfrissing. Bijvoorbeeld als je al lange tijd niet meer op de motor hebt gereden of na jaren weer met de aanhanger wilt rijden.

Naast de rijles die je voor elk motorvoertuig afzonderlijk bij ons kunt volgen, kun je ook kiezen voor een compleet lespakket ter voorbereiding op het rijexamen. Ook dit lespakket wordt op maat voor je samengesteld. Hier maakt onder meer het behalen van je theorie-examen deel van uit, evenals eventuele extra persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Het aantal lesuren van ons totaalpakket bepaal je uiteraard ook zelf.

Aanmelden via ons online formulier

Wil je ook graag voordelige rijlessen in Boekel of omgeving volgen? Meld je dan aan via ons online formulier. Zodra we je aanmelding ontvangen hebben, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij John Vesters Rijopleiding gelden geen wachttijden, dus we kunnen vrijwel meteen gezamenlijk aan de slag. Wij hebben er zin in en we hopen snel van je te horen.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven