Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Voordelig je tractorrijbewijs halen in Brabant

Wil je goedkoop en snel je tractorrijbewijs halen in Brabant tegen scherpe tarieven? Kies dan voor de voordelige tractoropleiding van John Vesters Rijopleiding. Wanneer je je met een LBT (land- of bosbouwtrekker) op de openbare weg begeeft, moet je in het bezit zijn van een rijbewijs T. Datzelfde geldt eveneens voor een MMBS (voertuig met beperkte snelheid). Naast dat je zonder rijbewijs niet op de openbare weg mag rijden, is je voertuig er ook niet verzekerd. Kortom, alle reden om snel je T-rijbewijs te halen. Om het praktijkexamen te kunnen afleggen moet je minimaal 16 jaar oud zijn en je theorie-examen hebben behaald.

Bel: 06 22123656

Bij John Vesters je tractorrijbewijs halen in Brabant, Gelderland of Limburg

Zelf zijn we gevestigd in Boekel, Noord-Brabant, waardoor je in de hele provincie bij ons terecht kunt. Maar daar blijft het niet bij. Ook als je in de Gelderse of Limburgse provincie voordelig en snel je tractor rijbewijs wilt behalen staan we net als in Brabant voor je klaar. Zo hebben we al veel klanten van dienst mogen zijn in onder andere:

Dus waar je ook maar vandaan komt, bij John Vesters Rijopleiding kun je tegen voordelige kosten je tractor opleiding halen.

Altijd een opleiding op maat

Je tractor rijbewijs halen doe je bij ons op een Slecoma New Holland T6.145 trekker en VGM-kipper met 18 ton laadvermogen. Daarbij bieden we je altijd een opleiding op maat. Dat wil zeggen, dat we de opleiding aanpassen aan de hoeveelheid ervaring die je al hebt. Je betaalt dan ook per rijles en niet voor een totaalpakket. Is er nog veel nieuw, dan leren we je eerst hoe je op een verantwoorde en veilige manier aan het verkeer deelneemt. Hierbij kun je zelf aangeven wanneer je les krijgt. Dit kan bij ons van maandag tot en met zaterdag. Doorgaans bestaan onze rijlessen uit blokken van 4 uur. Zo kun je altijd een gaatje in je agenda vinden om je opleiding bij ons te volgen.

De voordelen van John Vesters Rijopleiding

Wil je ook bij John Vesters voordelig je tractorrijbewijs halen in Brabant of een van de omliggende provincies? We staan al klaar om je van dienst te mogen zijn. Je bent bij ons verzekerd van onder andere de volgende voordelen:

Heb je nog vragen of wil je weten of je voor jouw voertuig een rijbewijs nodig hebt? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven