Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Je theorie tractor snel halen en voor de scherpste tarieven

Wil je je theorie voor tractor snel halen en zo spoedig mogelijk met je motorvoertuig de weg op kunnen? Bij John Vesters Rijopleiding uit Boekel in Brabant is dat precies wat we je bieden. Bij ons kun je namelijk voordelig je theorie voor de tractor behalen met behulp van een speciaal theorieboekje en een oefen CD-ROM. We staan voor je klaar in heel de provincie Noord-Brabant, Gelderland of Limburg. Dus ongeacht of je nu uit het Gelderse Nijmegen komt of dat je in Cuijk, Nistelrode, Gemert, Helmond, Erp, Veghel, Zeeland, Oss of Uden woont; bij John Vesters ben je aan het juiste adres om je theorie voor de tractor te halen tegen voordelige tarieven.

Bel: 06 22123656

Het theoretische tractorexamen

Voor het theoretische tractorexamen moet je minimaal 15,5 jaar oud zijn. Tijdens dit examen wordt je kennis getoetst over zowel landbouw- en bosbouwtrekkers (LBT’s) als over motorvoertuigen met een beperkte snelheid (MMBS’en). Ook wordt de verkeerstheorie getoetst. Pas als je het theoretische tractorexamen behaald hebt mag je je aanmelden voor het praktijkexamen voor het rijden op tractoren. Bij John Vesters zetten we daarom alles op alles om jou je theorie voor de tractor zo snel te laten halen als mogelijk is. In onze theorie webshop vind je hiervoor alle benodigde theorieboeken en oefenmateriaal.

Mocht je moeite hebben met het bestuderen van deze theorie, dan kun je bij ons extra persoonlijke begeleiding krijgen. Daarnaast behoort bij ons eveneens een mondelinge theorie tot de mogelijkheden. Zodra jij er klaar voor bent, kan John Vesters Rijopleiding het theorie-examen voor tractoren voor je aanvragen. Hier heb je zelf geen enkel omkijken naar. Een prettige gedachte nietwaar?

Praktijkopleiding

Zodra je je theoretische examen met goed gevolg hebt afgelegd, kun je bij ons de praktijkopleiding gaan volgen. Voor het praktijkexamen voor de tractor moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Onze praktijkopleiding bestaat uit rijlessen in blokken van 4 uur. Deze worden altijd in overleg met jou ingepland, van maandag tot en met zaterdag. Je rijdt bij John Vesters in een Slecoma New Holland T6.145 trekker, voorzien van een VGM-kipper en een laadvermogen van 18 ton.

Ook je theorie voor de tractor zo snel mogelijk halen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden die John Vesters Rijopleiding je biedt. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten. Een tractorrijles van een uur kost bij ons bijvoorbeeld slechts € 78,- (exclusief BTW). Voor het theorie-examen betaal je € 44,- en voor een individueel theorie-examen € 100,-. Voor vragen of meer informatie horen we uiteraard graag van je.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven