Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Je theorie motor halen doe je bij John Vesters Rijopleiding

Als je goedkoop de theorie motor wilt halen dan ga je naar John Vesters Rijopleiding uit Boekel (Noord-Brabant). Want behalve de scherpe tarieven voor het behalen van je theorie motor ben je bij ons ook van een snelle examenvoorbereiding verzekerd. Wachttijden zijn namelijk niet aan de orde bij ons. Bij John Vesters staat de klant centraal, ongeacht of je nu uit Brabant, Gelderland of Limburg komt. We bieden je dezelfde opleidingsservice in Nijmegen als in Uden of in Veghel bijvoorbeeld. Datzelfde geldt voor onze klanten uit Cuijk, Gemert, Nistelrode, Oss, Zeeland, Erp of Helmond. Kortom, overal staan we voor je klaar om je te helpen je theorie motor te halen.

Bel: 06 22123656

Theoriecertificaat A

Het is verplicht om een theorie examen motor te halen voor je motorrijbewijs. Je ontvangt dan het theoriecertificaat A. Nu mag je wel alvast met motorrijlessen beginnen op een afgesloten terrein als je dit certificaat nog niet behaald hebt. Ben je in het bezit van rijbewijs B, dan mag je ook alvast motorrijlessen nemen op de openbare weg. Ook mag je met rijbewijs B alvast het eerste onderdeel van het praktijkexamen doen: Voertuigbeheersing. Voor het praktijkonderdeel Verkeersdeelneming is alleen rijbewijs B echter niet voldoende. Je moet dan het theoriecertificaat A hebben behaald.

John Vesters Rijopleiding biedt je een complete theoriecursus die bestaat uit 8 avonden van elk 2 uur. Daarnaast voorzien we je van de benodigde boeken voor je theorie motor en van een oefen CD-ROM. Mocht je het nu moeilijk vinden om de materie te bestuderen, dan helpen we je daar graag bij. Je kunt dan kiezen voor extra persoonlijke begeleiding. Daarnaast behoort eveneens mondelinge theorie tot de mogelijkheden bij ons. In onze theorie webshop vind je diverse boeken en online programma’s om te oefenen.

Theoretisch motorexamen

Bij John Vesters kun je op een doeltreffende en goedkope manier je theorie voor je motor halen. Houd er rekening mee dat je een half uur van tevoren aanwezig moet zijn bij het theoretisch motorexamen zelf. Het examen bestaat in totaal uit 50 vragen waarvan je er minimaal 44 goed moet beantwoorden. De vragen worden in onze cursus uitvoerig behandeld en gaan onder meer over voertuigeisen, verkeersborden, alcoholgebruik in het verkeer en voorrangsregels. Ook zitten er vaak vragen tussen over energiezuinig en milieuvriendelijk motorrijden. Je kunt het theorie-examen zelf aanvragen bij het CBR of wij kunnen dat voor je doen.

Nota bene: vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de examenlocatie van het CBR.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven