Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Voordelig en snel je theorie auto halen: John Vesters Rijopleiding

De prijzen voor de theorie van de auto halen zullen je bij John Vesters Rijopleiding aangenaam verrassen. Datzelfde geldt voor de snelheid waarmee we je weten voor te bereiden op het theorie-examen. Overal in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland staan we voor je klaar. Hoewel we zelf in Boekel (Noord-Brabant) gevestigd zijn, kun je ook bij ons terecht als je bijvoorbeeld uit Cuijk, Nistelrode, Erp, Helmond, Oss, Veghel, Uden, Zeeland of Gemert komt. Of van buiten de Brabantse provinciegrenzen zoals Nijmegen. Hierbij staan we niet alleen bekend om onze voordelige tarieven voor de theorie van de auto, maar ook om de hoogstaande kwaliteit.

Bel: 06 22123656

Verantwoorde en veilige verkeersdeelname

Al bijna 40 jaar heeft John Vesters ervaring in het verzorgen van rijopleidingen. Hij is dan ook zeer gepassioneerd over de omgang met mensen en wil een rijschool zijn waar iedereen zich thuis voelt. Naast de klant staat ook een optimale voorbereiding voor een verantwoorde en veilige verkeersdeelname bij hem centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortraject van het praktijkexamen. Zo kun je bij onder voor de theorie van de auto een uitgebreid opleidingspakket verwachten die op maat voor je wordt samengesteld.

Wat je je daarbij voor moet stellen? Een opleiding die aansluit bij jouw specifieke wensen. Sommige klanten vinden het bijvoorbeeld moeilijk om de theorie van de auto te halen omdat hier veel verschillende regels deel van uit maken. Daarom biedt John Vesters de mogelijkheid voor extra persoonlijke begeleiding. Daarnaast behoort eveneens mondelinge theorie tot de mogelijkheden.

Scherpe tarieven theorie auto

Naast de autorijlessen zelf, zijn ook de theorielessen scherp geprijsd. Zo betaal je voor het theorie-examen € 36,- en een individueel theorie-examen met persoonlijke begeleiding € 100,-. Uiteraard kun je ook voor een totaalpakket kiezen voor je autorijbewijs. Hier zit het theorie-examen bij in, evenals een bepaald aantal autorijlessen. Kies je bijvoorbeeld voor het lespakket van 30 uur, inclusief tussentijdse toets en het praktijkexamen, dan betaal je hiervoor € 1800,-. Speciaal voor klanten die faalangst hebben, is er ook de mogelijkheid om een faalangstexamen van 80 minuten te volgen. Dit kost € 255,-.

Wil je ook bij John Vesters Rijopleiding de theorie van de auto halen of ben je geïnteresseerd in één van de totaalpakketten? Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor meer informatie en vragen. Je kunt ons bellen op 06 – 2212 3656 (John) of 06 – 5125 6276 (Jeri). Een e-mail sturen kan naar info@johnvesters.nl. Wil je je meteen aanmelden? Vul dan ons online aanmeldformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven