Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Snel je rijbewijs halen in Veghel en omgeving

Wil je snel je rijbewijs halen in Veghel en omgeving? Bij John Vesters Rijopleiding uit Boekel staan we graag tot je dienst met een rijopleiding op maat. Ongeacht de plaats in de provincies Brabant, Gelderland of Limburg kun je bij ons snel en goedkoop je rijbewijs halen tegen scherpe kosten. Bovendien ben je niet alleen voor autorijopleidingen ons aan het juiste adres, maar ook voor motor-, aanhanger en tractorrijopleidingen. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en tegelijkertijd hebben we de ambitie om je optimaal voor te bereiden op een veilige verkeersdeelname.

Bel: 06 22123656

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het klinkt logisch en toch kunnen we het niet vaak genoeg benadrukken: de kennis van de verkeersregels is ontzettend belangrijk. Je kunt bij ons weliswaar snel je rijbewijs halen in Veghel en omgeving, maar een gedegen theorieopleiding maakt ook deel uit van elk lespakket. Door vooraf zoveel mogelijk te oefenen en je te verdiepen in de verkeersregels zul je met veel meer zelfvertrouwen de weg op gaan. Ook als je je rijbewijs eenmaal gehaald hebt.

Daarom hebben wij een theorie webshop waar je boeken vindt om de verkeersregels te bestuderen evenals onlineprogramma’s (iPakketten). Daarnaast bieden we je ook oefenexamens zodat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het theorie-examen. We raden je aan om eerst je theorie-examen te halen voordat je bij ons met autorijlessen begint om je rijbewijs te behalen. Mocht je het moeilijk vinden of studieproblemen ervaren bij het leren van de theorie, dan kun je bij ons terecht voor extra persoonlijke begeleiding. Ook bieden we je de mogelijkheid voor een mondelinge theorie. Jij staat als klant bij ons centraal en we doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen.

Voordelige totaalpakketten op maat

Op onze website staat precies waar een lespakket van John Vesters Rijopleiding uit bestaat. Hier vind je naast de tarieven voor een totaalpakket ook de scherpe prijzen voor een enkele rijles van een uur bijvoorbeeld. Zo kost een autorijles van 60 minuten bij ons slechts € 46,-. Voor een motor- of aanhangerrijles van een uur betaal je € 50,-.

Ook snel je rijbewijs halen in Veghel en de omgeving van Noord-Brabant zoals in Cuijk, Helmond, Gemert, Erp, Uden, Zeeland, Oss of Nistelrode? Of kom je uit een plaats in een omliggende provincie zoals Nijmegen en wil je graag je rijlessen bij ons volgen? Dat kan natuurlijk. Wij bieden je altijd een lespakket op maat met aandacht voor jouw specifieke wensen.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven