Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Jouw voordelige rijschool in Brabant; John Vesters

Op zoek naar een rijschool in Brabant, Gelderland of Limburg die scherpe tarieven hanteert? Je vindt precies wat je zoekt bij John Vesters Rijopleiding uit Boekel. Wij zijn een autorijschool dat je graag van dienst is in plaatsen zoals Cuijk, Helmond, Oss, Veghel, Gemert, Erp, Uden, Zeeland, Nistelrode en elke andere plaats in Noord-Brabant. Datzelfde geldt voor plaatsen in alle omliggende provincies waaronder Nijmegen. Naast je autorijbewijs behalen bij onze autorijschool kun je ook goedkoop bij ons terecht voor het halen van je motorrijbewijs, je aanhangerrijbewijs en zelfs je tractorrijbewijs.

Bel: 06 22123656

Auto, motor, aanhanger en tractor

Door jarenlange ervaring weet John als geen ander wat er nodig is om jou een plezierige rijleservaring te bieden met succes bij zowel het theorie-examen als het praktijkexamen. En ongeacht of het nu om het rijbewijs voor de auto, de motor, de aanhanger of de tractor gaat. Aandacht voor jou als klant staat altijd centraal bij onze autorijschool. Dit betekent dat we samen met jou een plan van aanpak opstellen waarin precies wordt opgenomen waar jij je het prettigste bij voelt. Wij letten erop dat je je niet alleen thuis voelt bij ons, maar dat je ongeacht het voertuig optimaal wordt voorbereid op een veilige deelname aan het verkeer.

Dit begint bij een gedegen kennis van de verkeersregels. Daarom bieden wij als rijschool in de regio Brabant voor auto’s, motoren, scooters en bromfietsen een gedegen theorieopleiding. Deze bereidt jou optimaal voor op een verantwoorde en veilige verkeersdeelname en uiteraard het theoretisch examen. Wij adviseren je hierbij om veel te oefenen en om eerst het theorie-examen af te leggen voordat je autorijlessen neemt. In onze theorie webshop kun je hiervoor alvast de benodigde boeken vinden. Daarnaast bieden we je ook online theorieprogramma’s (onze iPakketten). Je zult merken dat je met een behaald theorie-examen op zak ook veel zelfverzekerder aan het verkeer deelneemt.

Aanmelden voor een lespakket van John Vesters Rijopleiding

Het theorie-examen – en de voorbereiding hierop – maken deel uit van het totale lespakket van John Vesters Rijopleiding. Uiteraard maken eenzelfde goede voorbereiding en het praktijkexamen hier ook deel van uit. Alle informatie hierover vind je op onze website. Je zult hier ontdekken dat je goedkoop bij onze rijschool in Brabant en omgeving je rijbewijs kunt halen. Ongeacht om welk voertuig het gaat. Wil je ook rijlessen bij ons volgen? Meld je dan aan via ons online aanmeldformulier. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een rijopleiding op maat.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven