Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Goedkoop je rijbewijs B halen in Brabant en omgeving

Wil je je rijbewijs B halen in Brabant, Limburg of Gelderland? Kies dan voor John Vesters Rijopleiding uit Boekel. Overal in Noord-Brabant zoals in Cuijk, Uden, Nistelrode, Veghel, Zeeland, Gemert, Helmond, Erp en Oss vertrouw je op de jarenlange ervaring van John zelf. Ditzelfde geldt uiteraard voor als je bijvoorbeeld uit Nijmegen komt of een andere plaats in de omringende provincies. Je kunt bij ons voordelig je autorijbewijs behalen waarbij de aandacht voor jou als onze klant altijd centraal staat. Kortom, bij ons kun je terecht voor lessen op maat die je in het jouw gewenste tempo op het rijexamen voorbereiden.

Bel: 06 22123656

Eerst de verkeersregels kennen

Voordat je je rijbewijs B kunt halen in Brabant of omgeving, is het afleggen van een theorie-examen verplicht. Je kunt al aan het theoretische examen deelnemen als je 16 jaar oud bent. De verkeersregels kennen en de hieraan gerelateerde achtergronden is ontzettend belangrijk. Daarom heeft John Vesters een theorie-examen lespakket voor je samengesteld. Wat je hiervan kunt verwachten? Een theorieboekje met daarin alle verkeersregels en een oefen CD-ROM. Ook kunnen we je persoonlijk begeleiden als je met eventuele studieproblemen te maken krijgt. Ben je volledig voorbereid, dan kunnen wij het theorie-examen voor je aanvragen. Als je dit behaald hebt, kun je je op het praktijkexamen van het autorijbewijs focussen.

2toDrive: autorijden onder begeleiding

Als je 16,5 jaar bent mag je beginnen met het volgen van praktijklessen. Dit kun je doen volgens 2toDrive waarbij je begeleid wordt door een coach en zo op een veilige manier rijervaring opdoet. Op het moment dat je 17 jaar oud bent mag je dan praktijkexamen doen voor je autorijbewijs. Als je dit met goed gevolg hebt afgerond, mag je tot je 18e onder begeleiding van een coach in de auto rijden. Wel moet je hiervoor een begeleiderspas aanvragen. Op de dag dat je 18 wordt mag je vervolgens zelfstandig de weg op.

Voor scherpe tarieven autorijlessen volgen

Benieuwd wat de voordelige tarieven zijn voor je rijbewijs B halen in Brabant bij John Vesters? Een autorijles kost bij ons maar € 46,- per uur. Daarnaast kun je kiezen voor een totaalpakket inclusief 30 uur autorijlessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen voor slechts € 1800,-. Ook kun je bij ons terecht voor een afzonderlijke tussentijdse toets, alleen het theorie-examen of een faalangstexamen bijvoorbeeld, van 80 minuten. Voor meer informatie kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via de e-mail of door ons online aanvraagformulier in te vullen.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven