Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Voordelige motorrijlessen in Brabant en omgeving

Als je goedkoop motorrijlessen in Brabant wilt volgen of in de omliggende provincies Limburg of Gelderland ga je naar John Vesters Rijopleiding. Waarom? Simpel. Omdat John Vesters hier jarenlange ervaring in heeft en zich graag voor jou inzet in Boekel, Helmond, Cuijk, Erp, Nistelrode, Veghel, Uden, Zealand, Oss, Gemert en alle andere plaatsen in Noord-Brabant. Datzelfde geldt voor als je bijvoorbeeld uit Nijmegen komt. Voordelig een motorrijles volgen bij John betekent dat jij als klant centraal staat. Ongeacht, of je de lessen volgt ter voorbereiding op het praktijkexamen of om je motorvaardigheden op te frissen.

Bel: 06 22123656

Motorexamen: theorie en praktijk

Voordat je je rijbewijs A met onze motorrijles kunt behalen, is eerst een theoretisch examen verplicht. Voor het eerste praktijkonderdeel Voertuigbeheersing volstaat eveneens het in het bezit zijn van rijbewijs B, maar dit is niet geval bij het praktijkonderdeel Verkeersdeelneming. Hiervoor moet je het behaalde Theoriecertificaat A kunnen overleggen. Daarnaast moet je ook een geldig legitimatiebewijs meenemen naar het praktijkexamen.

Voor beide lespakketten, zowel de theorie als de praktijk, kun je bij John Vesters Rijopleiding uitstekend terecht. Zo bestaat ons lespakket theorie uit een complete theoriecursus van 8 avonden (2 uur per avond), een oefen CD-ROM, theorieboeken en persoonlijke begeleiding bij studiemoeilijkheden. Daarna kun je het theorie-examen via ons aanvragen of rechtstreeks bij het CBR. Vergeet niet om ook altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar je theorie-examen.

Minimale leeftijd en motorcategorie

Hoewel je wel alvast motorrijlessen in de regio Brabant kunt volgen als je 17 jaar oud bent, moet je tot je 18e wachten voordat je het praktijkexamen mag afleggen. Je kunt bij je motorrijles aangeven in welke categorie je praktijkexamen wilt doen. Er worden bij het motorrijbewijs 3 categorieën onderscheiden, die gerelateerd zijn aan het vermogen van de motor. Categorie A betreft zware motoren met een onbeperkt vermogen. Motoren uit categorie A1 zijn lichte motoren van 125cc en hebben een maximaal vermogen van 11 kW (kilowatt). Motoren uit categorie A2 zijn middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35 kW (kilowatt).

Voordelige lespakketten bij John Vesters Rijopleiding

Ben je er helemaal klaar voor en wil je graag weten wat de tarieven zijn voor motorrijlessen in Brabant en omgeving bij John Vesters? Of wil je meer informatie over onze voordelige lespakketten voor zowel het theorie- als praktijkexamen voor de motor? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te bellen met 06 – 2212 3656 (John) of 06 – 5125 6276 (Jeri). Uiteraard kun je ook een mail sturen naar info@johnvesters.nl of ons online contactformulier invullen. We hopen je gauw van dienst te mogen zijn.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven