Rijopleiding Boekel phone06-22123656
Bel onsZoekenMenu

Goedkoop je aanhangerrijbewijs halen bij John Vesters Rijopleiding

Wil je in één dag je aanhangerrijbewijs halen en kom je uit de provincie Brabant, Gelderland of Limburg? John Vesters Rijopleiding uit Boekel staat tot je dienst. Als je met een zwaardere middenasaanhangwagen wilt rijden kun je bij ons namelijk voordelig je aanhanger rijbewijs behalen, oftewel je rijbewijs BE. Met bijna 40 jaar ervaring in het vak ben je bij ons verzekerd van een hoogstaande rijopleiding. Bovendien zijn er bij ons geen wachttijden dus je kunt direct terecht voor je rijbewijs E. Het enige dat we van je vragen is dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Bel: 06 22123656

‘s Morgens les en ‘s middags op examen

Eerst volg je bij ons een intake les van 1 à 2 uur die we in overleg met jou inplannen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag en dit doen we altijd tijdens daglicht. We maken dan samen een proefrit in een Opel Mokka X met handschakeling en een hoge zit. Alle bijzondere verrichtingen komen hierbij aan bod. Ook geven we je aan welke onderdelen je zelf alvast moet oefenen alvorens het praktijkexamen af te leggen. Op de dag zelf krijg je ‘s morgens les van ons en ‘s middags ga je dan al op examen voor je aanhanger rijbewijs. Daarna mag je met een aanhanger rijden met een maximum massa tussen de 750 en 3500 kilogram.

Voor de combinatie geldt een toegestane maximum massa tussen de 3500 en 7000 kilogram voor het aanhanger rijbewijs. Wil je met een zwaardere combinatie rijden dan 7000 kilogram of een aanhangwagen die een hogere maximum massa heeft dan 3500 kilogram? Dan is hiervoor het rijbewijs C1E vereist. Wel zijn er hierop een paar uitzonderingen mogelijk. Wil je hier meer over weten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ook zitten we uiteraard voor je klaar wanneer je meer informatie wilt over je aanhangerrijbewijs halen met ons voordelige rijbewijs BE totaalpakket.

Eén totaalpakket met aandacht voor de klant

Of je nu uit Cuijk, Uden, Oss, Erp, Helmond, Nistelrode, Zeeland, Veghel, Gemert of een andere plaats in Noord-Brabant komt: bij John Vesters Rijopleiding kun je op een voordelige manier je aanhangerrijbewijs halen. Ditzelfde geldt voor als je uit een omliggende provincie komt, zoals het Gelderse Nijmegen bijvoorbeeld. Al vanaf een all-in prijs van € 425,- ben je in no time voorzien van je aanhangerrijbewijs. Dit is een lespakket van 4,5 uur inclusief het examen. Wil je graag een lespakket met meer uren? Geen probleem. We bieden ook het all-in totaalpakket van € 570,- waarbij je 7,5 uur les van ons krijgt. Verder betaal je voor een enkele aanhangerrijles van een uur slechts € 50,-.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven